Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Условия за Доставка -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

Условия за Доставка

Цени на доставка:

  • Всяка поръчка на стойност над 70.00 лв., направена от нашия фирмен Е-магазин се доставя безплатно за територията на цялата страна.
  • За всяка поръчка на стойност под 70.00 лв., се заплаща доставка 4.00 лв. за цялата страна.

 

Стойността на доставката се начислява допълнително върху стойността на поръчката.

Пример: Ако сумата, която е формирана от Вашата поръчка е 50.00 лв., цената, която ще трябва да заплатите на куриера е 54.00 лв. В тази цена е включена доставката, наложения платеж и застраховка.

 

За посочен точен час за доставка, допълнителното начисление върху доставката от страна на куриерските фирми е за сметка на Клиента.

 

Ако желаете да получите фактура с пратката си, трябва коректно да отбележите следните данни:

  1. Фирма / Три Имена
  2. ЕИН (Рег. по ДДС)/ ЕГН
  3. МОЛ (за фирми)
  4. Адрес на регистрация/ Адрес по ЛК

 

Поръчаните стоки се доставят от куриерски фирми, с които Трипинг ЕООД има сключен договор. Пратките се доставят на адрес за доставка, посочен от клиента в рамките на 1 до 3 работни дни в зависимост от спецификата на продукта и адреса за доставка., ако изрично не е посочен друг срок на продуктите.

 

Заплащането на закупените стоки се осъществява по начини, посочени в общите условия, а именно наложен платеж, чрез системата за разплащане с кредитни и дебитни карти PayPal или чрез банков превод. Доставки, платени по банка или чрез Pay Pal се извършват след получаване на превода. Разходите за наложен платеж и застраховка на стоките са за сметка на Трипинг ЕООД, освен в случай на изрично желание от страна на получателя за доставка от куриерска фирма, с която нямаме сключен договор. В този случай разходите се калкулират според тарифата на съответната фирма и са за сметка на получателя.

 

Поръчките се обработват до 15.00 часа на всеки работен ден. Направена поръчка след 15.00 часа се обработва до 15.00 часа на следващия работен ден. Работни дни на Е-магазина от Понеделник до Петък, 09:00 – 18:00 часа. Поръчки, направени през почивни дни или национални празници се обработват първия работен ден след тях.

 

За всяка направена поръчка, ще се свържем с Вас за потвърждение.

Непотвърдени поръчки не се изпращат. Направени поръчки без посочен телефон за връзка не се обработват и изпращат.

 

 


Google+