Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

ПРОДУКТОВИ ЛИНИИ

 

време за кафе

 

 

 

Продуктови линии

 

От 1882 година насам,  Caffe Vergnano използва своята страст и иновативност в стремежа си да осигури възможно най- качествения продукт. Независимо дали в къщи или в дадено заведение, Caffe Vergnano има за цел да задоволи вкусовите потребности и естетичните изисквания на клиентите си. Продуктите на марката присъстват както на масовия, така и на специализирания (ХоРеКа) пазар с две отделни серии, както и с изключително успешната си система Кафе капсули, подходяща както за домакинствата, така и за офиси и малки заведения. В началото на 2012 г. предстои въвеждането на пазара на системата Espresso -кафе машини и кафе капсули. Кафе Системата Еспрессо е съвместима с всички кафемашини Nespresso

 

Продукти за специализирания ХоРеКа канал

 

1882 Espresso Cristal- Създадено по повод 120- годишнината на Компанията, 1882 Espresso Cristal е най- добрият продукт, предназначен за професионалистите в ХоРеКа сегмента. Това не е просто еспресо, а шедьовър, който е оценен от професионалистите по светакафе кристал и е разпознаваем символ в най- елитните хотели, кафенета и ресторанти. Благодарение на златистата на цвят прозрачна пластмасова PET опаковка, Caffe Vergnano разкрива най- качествените си зърна кафе от най- търсения вид Maragogype. Този вид арабика се отглежда на голяма надморска височина и има големи издължено зърна, които растат само на върха да дървото и по този начин узряват перфектно, благодарение на по- дългото си излагане на слънце. След това узрелите зърната се берат ръчно и се изсушават на открито, след което се пакетират директно на самата плантация. Този метод дава превъзходен вид кафе, което се прави от най- добрите сортове в света. Създава се с високо внимание към качеството, което гарантира максимална свежест и плътност на продукта. Контролът на качеството и иновативната опаковка осигуряват на продукта максимална свежест от печенето до готовата напитка. 
Линията Еспресо Кристал е придружена от ексклузивен рекламен съпорт, в черен цвят с логото на марката.

 

 

кафе на зърна за завадения

Класическа серия Кафе 1 кг. на зърна-  Серия, създадена да отговори на  изискванията дори на най- притенциозните клиенти. Клиентите могат да изберат от плътния плодов аромат на Espresso Dolce 900,  сладкия Espresso Crema 800,  интензивния аромат на Espresso Rico 700, силния Espresso Classico 600,  деликатния вкус на 100% Арабика Безкофеин. Серията е съпроводена от ексклузизен рекламен съпорт, изпълнен в бял цвят с логото на марката.

Тази изключителна колекция представлява не просто перфектно кафе, а цялостна стилна и елегантна концепция, даваща възможност на собствениците и мениджърите на заведения да подчертаят бутиков стил на дадено заведение.  Едновременно с това, всяка чаша Кафе Верняно е момент на наслада за всеки ценител на италианското еспресо, създадено от всепризнатите корифеи от Торино- Casa Del Caffe Vergnano.

 

 

шварц кафеШварц кафе 1 кг. мляно кафе-Изкусно избрани сортове кафе, характеризиращи се със специален начин на мелене, подходящ за Шварц машини. Резултатът е кафе, идеално за консумация през целия ден.

Два вида еднокилограмови опаковки мляно кафе- Dark и Classic, предназначено за предлагане на блок маси в първокласни хотели. Тази линия може да промени наложеното мнение, че шварц кафето на блок масата е лошо, и да създаде приятното усещане на удовлетвореност от богатата закуска на клиентите. Също така серията е подходяща за офиси и администрации, които предпочитат шварц кафе.

 

 

 

 

горещ шоколадГорещ шоколад-  През 1678 г. с Указ на Кралицата, привилегията да се продава шоколад като напитка, била дадена на Провинция Торино. Тази напитка станала толкова популярна и харесвана, че си спечелила името "Храна на боговете" и Торино бил обявен за родина на финия шоколад. Кафе Верняно предлага инстантен шоколад, разтворим във вода или мляко по оригиналната рецепта, прочула напитката в целия свят. Горещият шоколад Верняно можете да намерите 2 вида разфасовки по 1 кг. с мляко или без мляко, както и в единични дози по 28 гр. , отново с мляко и без мляко. За професионалните клиенти се предлагат 2 вида сервизи с чаши за горещ шоколад по 200 мл., в зависимост от основната концепция на предлаганото кафе- 1882 Еспресо Кристал или Класическа Серия.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Продукти за масовия Ритейл Канал

 

био кафеБио Кафе на зърна 100% Арабика 1 кг- Бленд, създаден чрез бавното изпичане на единствено само най- добри сортове Арабика, продукт на био-земеделие, създаден с уважение към природата и местната екосистема. Висококачествено кафе с деликатен вкус и аромат.

Кафето Biologico на Верняно е истински пример за страстта на Компанията да създава най- доброто кафе в света. Селекцията от редки и ценни видове Арабика, доставена от био ферми, правят кафето уникално по своя характер и качества. Биолоджико е предназначено за клиентите, търсещи органични храни, без по никакъв начин това да е компромис с качеството. Продуктът е приложим и в заведения, предлагащи Сертифицирани Био продукти.

 

 

 

кафе 100% арабикаСерия 100% Арабика мляко кафе и кафе на зърна 250 гр.- Caffe Vergnano са всепризнатите майстори във висшия пилотаж,  т.е. в изпичането на кафе 100% арабика. Може би малка част от потребителите знаят, че много от продуктите, носещи името „100% Арабика”, в крайна сметка имат съдържание не повече от 90% арабика. Единици са марките в света, които произвеждат наистина 100% арабика продукти, една от тях е Caffe Vergnano.
Caffe Vergnano 100% Арабика е първокласен вид наситено черно на цвят кафе, което е високо ценена селекция от най-добрата арабика в Централна и Южна Америка. Традиционното бавно изпичане, охлаждането на открито и точната доза отлежаване придават на този вид кафе сладък вкус,  деликатна плътност и силен аромат. Предлага се в различни варианти, които могат да задоволят всеки вкус. Предлага се в различни варианти- фино смляно за еспресо кафемашини, по- едро смляно за класически мока кафеварки, безкофеиново и кафе на зърна.

 

 

кафе на зърнаКласическа Серия- Класическата серия включва три уникални селекции- Antica Bottega 100% Arabica, Espresso и Gran Aroma. За тези комбинацуи Кафе Верняно е избрало най- добрите зърна, за да създаде възможно най- качествените продукти и да отговори на най- високите изисквания на клиентите, търсещи перфектното италианско качество дори и в дома.

Класическат серия включва опаковки 1 кг. кафе на зърна, както и вакуумни опаковки по 250 гр. мляко кафе, опаковани допълнително в стилни картонени кутии в духа и бутиковия стил на марката. Кафе Верняно предлагат и уникален по рода си продукт Natura в опаковка от 250 гр. мляно кафе, създаден от 50% арабика и 50% изпечени ечемичени зърна. Верняно Natura е продукт, създаден за любителите на кафе с плътен вкус и ниско съдържание на кофеин.

 

 

Кафе моно дозиКафе Моно дози- Високото качество на Caffe Vergnano е пресъздадено и в този бърз и лесен начин за правене на съвършено кафе. Направени от биоразградими влакна, употребяваните дози са органичен отпадък, екологичните опаковки са произведени от рециклиращи се материали и не съдържат алуминий. Всяка доза съдържа точното количество смляно кафе, тя е херметически затворена. Лесен и удобен начин за правенето на кафе, който гарантира точното количество и правилното смилане. Предлагат се в четири различни смеси- Арабика, Класика, Безкофеин и Еспресо. Разфасовките са по 18 бр. в кутия.

Кафе Верняно предлага инстантно капучино в опаковка по 10 бр. в кутия, създадено в унисон с типичната италианска традиция.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Офис Системи

 

кафе капсулиКафе Капсули- Системата кафе капсули на Кафе Верняно е насочена към по-малки клиенти от канала   ХОРЕКА, към офиси и администрации и домакинствата. Изключително успешната система се свежда до три основни концепции:
-Високо качество: Смес от най-добрите сортове кафе, опаковани в защитена атмосфера, кафе капсулите в максимална степен запазват аромата и осигуряват перфектно еспресо всеки път.
-Удобни за ползване: Системата е изключително лесна за  използване,  отпадъците от направата на кафе са ограничени максимално и се избягва всякакъв контакт между напитка и външни агенти, което осигурява перфектна хигиена.
-С ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА: Кафе капсулите на кафе Vergnano имат ниско въздействие върху околната среда и са произведени от 100% био- разградими материали съобразно най-високите международни еко-стандарти .
Кафе Капсулите се предлагат в четири варианта за кафе и 12 вида чай и други напитки.

 


 

Кафемашини за кафе капсулиКафемашини за кафе капсули Верняно- Патентованата система „Кафе Капсули” на Caffe Vergnano предлага голям набор от кафемашини, произведени ексклузивно за марката от фирмите Capitani, SGL, Brazilia и др. Набора от кафе машини отговаря на всички изисквания за отлично кафе за дома, кафе за офиса или за малки заведения. Всички Кафемашини от патентованата Кафе система на Верняно са изключително лесни за употреба, създадени в духа на минимистичен и съвременен дизайн. Машините на Кафе Верняно чудесно пасват на всеки дом, офис или заведение.
След въвеждането си, системата на Кафе Верняно се нареди в челните позиции в глобален мащаб по популярност, благодарение на комбинацията от отличен кафе вкус в съчетание със стил и елегантност.

 

 

 

Кафе моно дози

Кафе Моно дози- Високото качество на Caffe Vergnano е пресъздадено и в този бърз и лесен начин за правене на съвършено кафе. Направени от биоразградими влакна, употребяваните дози са органичен отпадък, екологичните опаковки са произведени от рециклиращи се материали и не съдържат алуминий. Всяка доза съдържа точното количество смляно кафе, тя е херметически затворена. Лесен и удобен начин за правенето на кафе, който гарантира точното количество и правилното смилане. Предлагат се в четири различни смеси- Арабика, Класика, Безкофеин и Еспресо. Разфасовките са по 150 бр. в кутия.

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Линия Espresso

 

Кафе Верняно лансира Èspresso: нова линия капсули, предназначени за дистрибуция в супермаркетите и съвместими с всички НЕСПРЕСО кафемашини, които се продават в момента.

Неспресо кафе капсули, Nespresso верняноС концентриране на  проучвания и умения,   Èspresso  капсулите са първите кафе капсули в Италия, които превръщат традицията в съвременен ключ и представят едно ново преживяване, 100% „произведено в Италия”. Резултатът е висококачествен продукт с непогрешим аромат, който носи със себе си цялата страст  и удоволствие от перфектното еспресо от Кафе Верняно за всекидневна употреба във Вашия дом.

Това е нова линия, която обхваща четири разновидности. Представя напълно нови референции за сегмента, комбиниращи уменията на легендарната  Компания от Торино със съществуващите нови технологии в един продукт.

Èspresso  ще бъдат налични в основните вериги супермаркети. Това решение беше взето с цел да направи отличните продукти на Caffe Vergnano още по- достъпни за клиентите, без да ги задължава да посещават бутикови магазини или да поръчват продуктите по Интернет.

 

 

 


Вижте продуктите
Google+