Затвори

изтеглен файл (1)
Време е за истинско кафе! Време е за Espresso 1882!

Независимо дали притежавате кафе машина *Nespresso® или вече сте се сдобили с новото дизайнерско бижу “TRE” на Caffe Vergnano, вече имате достъп дори във вашия дом или офис до толкова добро еспресо, колкото в най-добрата италианска кафетерия.
 

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВИЯ КОРПОРАТИВЕН САЙТ НА СИСТЕМАТА  ESPRESSO 1882 >>>

За Компанията Mettalurgica Motta

 

 

 

Компанията Metalurgica Motta е основана през 1967 година, от тогава насам се специализира в производството на първокласни продукти  от неръждаема стомана предназначени както за домакинството  така и  за ХоРеКа сектора.
Цялостната  гама от продукти,  включваща предмети за бита, подаръци, елементи  и аксесоари за хотели, барове и ресторанти, позволи на компанията да се разрасне експанзивно както в Италия, така и чужбина . Надеждността, опита, модерния дизайн и високото качество са в основата на успеха на компанията .Производствената база от 14000 кв.м, 7000 от който закрити, е оборудвана с най-модерна техника, позволяваща производството на голямо разнообразие от артикули. Марката Motta е гаранция за възможно  най-висококачествени продукти  с неповторима елегантност и стил. Благодарение на пословичното си качество и отличната търговска организация,  днес  Мота се разпознава и оценява на големите международни пазари . Аксесоарите Мота са незаменим помощник на професионалните бармани и баристи. Марката стана широко известна като „избора на световните бариста шампиони” и безспорно е най-популярната и високо ценена в професионалните среди по света.

 

 

 

Полезни връзки:

Кафе Верняно Линия Бар

Бариста Академия

Кафемашини Електра

Кафемашини Гримак

Он- лайн Поръчки на Бариста Аксесоари Мота


Вижте продуктите
Google+