Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Puly caff- Препарати за почистване на кафемашини -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

Puly Caff и Puly Milk

 

 

През 1961 г. са създадени. световните лидери- сертифицирани по NSFInternational- Puly Caff и Puly Milk, произвеждани от Компанията Asacimici; Почистващи препарати от 1890 г., базиращи успеха си на качеството и иновациите и присъстващи на международния пазар. Никой друг продукт не може да се гордее с такова качество, предназначено за препарати, които се използват за чистене на кафе машини и системи за капучино.

Благодарение на патентите на Asacimici, Puli Caff на прах и таблетки и течния Puly Milk напълно премахват остатъчните наслагвания върху частите на машините, в същото време се защитават всички части в контакт с варенето на кафето, за да се гарантира възможно най- добрия резултат с уважение към естественото качество на класическото еспресо и оригиналното италианско капучино.

От 1960 г, работеща заедно с многобройни  компании, произвеждащи еспресо кафемашини, Asacimici получава задачата (за първи път) да произведе специфични препарати за почистването на кафе оборудването и стиймърите. Asacimici чрез химическите си лаборатории поема отговорността да произведе специфични продукти за почистването на групите на кафемашината, капучинатора и стиймъра.

С цел гарантирането на най- доброто представяне за целия свят, Asacimici чрез своите химически експерти от C.S.A.S.,  произведе Puly Caff и Puly Milk, успя да премине дори най- строгите тестовете на NSF International със стриктното производство само със суровини, сертифицирани по FDA (Администрация за Храни и Лекарства).

Тестовете се оказаха абсолютно положителни, следствие на което Asacimici получи NSFInternational сертификат и пълно одобрение.

Постоянният и значителен технологичен напредък, постигнат от тестовия екип от доказани експерти, позволяват на Puly CAFF NSF и Puly Milk NSF максимални постижения по отношение на осигуряване на качеството и избягването на всякаква опасност за здравето.

…Затова фирмата е способна да отговори на най- високите стандарти и точно за нея се приема, че е един от основните виновници за пословичното качество на италианското еспресо в заведенията в Италия!

 

 


Вижте продуктите
Google+