Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
ELEKTRA- Легендарните Кафемашини -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

ELEKTRA- Легендарните Кафемашини

 

Раждането на една легенда

 

Електра е марката, която се приема за Ролс Ройса на кафемашините. Освен съвършеното еспресо, което тези машина правят, Електра са и специални предмети. Независимо дали е в заведение или във Вашия дом, Електра  изглежда като произведение на изкуството, което превръща ежедневното пиене на кафе в царемония. Ако имате това бижу зад бара, това е послание към клиента за специално отношение към еспресото и несъмнено признак на стил и класа. В дома Ви тази машина по- скоро изглежда като скулптура и не може да остане незабелязана. Горди собственици на машини Електра са Михаел Шумахер, Силвестър Сталоун и Стинг.  

Електра е марка, която идентифицира компания, притежавана от фамилията Фрегнан. Тя стои зад дългия си опит си и ноу- хау. Предприятие, което в продължение на почти половин век планира, произвежда и актуализира легендарните еспресо кафе машини.

 

1950- Първата Машина

 

Още преди петдесет години от семейство Фрегнан вече са установили, че за да се гарантира един печаливш продукт, трябва той да бъде произведен удобен за ползване и лесен за поддръжка.

Резултата на тази концепция са рационалните и изискващи минимална поддръжка машини Електра. През годините добре формираната и напълно отдадена маркетингова стратегия позволява на компанията да навлезе в най- важните международни пазари. Към днешна дата Електра доставя за 48 часа резервни части до крайна точка в целия свят и използва компютърни системи за управление на компанията. Дори и така, машините пак се правят една по една, на базата на ненадминатите методи на майсторите експерти. Електра смятат, че няма заместител на човешките ресурси.

 

Нашият опит

 

Мястото, където се конструират машините е също толкова вълнуващо, колкото и самите машини. Системата за правене на кафе, както и структурата се правят с прецизна  изработка, гарантирана от надеждни и квалифицирани работници. След като са довършени, машините се поставят на успоредни редове: набор от  кафемашини, които изглеждат като блестящи древни кули, както и такива с новаторски съвременен дизайн. Всеки модел отразява гъвкавостта, с която компанията произвежда еспресо кафемашините с традиционен и модерен дизайн, с помощта на най- съвременните технологии. От 1947 г.- в продължение на три поколения тези машини се произвеждат с все по- успешни резултати. Електра се ангажира да гарантира, че това постижение продължава да дава най- добрите ползи и удовлетворение за потребителите.

 

Фамилията Електра

 

Кафето е свързано с важни моменти от нашето ежедневие: неговият аромат ни събужда сутринта и ни грабва през обедните почивки, особеният му вкус придава финалния допир на всяко хранене и вдъхновява моментите, прекарани на кафе с приятели.Част от неговият успех е също така отдаването на всички хора, които участват в производството на кафемашини, като Електра- италианската компания, която базира своята технология за работа на най- висок професионализъм.

Отговорността, творчеството и инициативата са елементите, които ясно разграничават Електра, собственост на фамилията Фрегнан, където баща и синове съчетават  традицията с новаторските идеи и изхода е – постоянни резултати.

Мисията на Електра е да предлага максимално качествени продукти с елегантен и изискан дизайн, за да направят ефективно „Многоцелеви интериорен дизайнерски елемент”.  За да се изпълни мисията на компанията, тя обслужва всяка нужда със специфичен модел за домакинствата, кафенетата/ баровете, ресторантите и хотелите. Всяка нужда се анализира до най- актуалната маркетингово- ориентирана стратегия и довежда до 40 модела, разделени в 6 категории, като всички те заслужават специално признание.

 

 

Машините

 

Важно е да знаете, че преди да се изпрати всяка една от машинате се проверява нон-стоп 48 часа, но освен тестване на напълно сглобени машини, всички машинни части, от които над 80% са произведени в компанията, също са внимателно пробвани и тествани. За да се гарантира чисто съвършенство и точни доставки на линията Belle Epoque, която най-добре отразява имиджа на компанията, компанията има отделно лице, отговарящо за контролиране на всяка машина през всеки работен етап. От производството до опаковането всички модели са добре и подробно проверени, опаковат се ръчно, за да се гарантира най-висока защита по време на доставка.  

Марката е известна с безпрецедентните си тестове на готовата продукция, които са аналогични единствено на тези в космическия сектор

 


Вижте продуктите
Google+